NIEUW
Podcast-serie Canon sociaal werk
Symposium erfgoed en sociaal werkSymposium 13 juni
Boekeditie
CANON gehandicaptenzorg

Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking
 
  homepage   volgende   laatste

UITVERKOCHT!!!

Alleen nog digitaal beschikbaar, zie hieronder. We werken aan een geheel gereviseerde nieuwe druk in 2025.

Op 11 november 2014 is de gedrukte editie van de CANON gehandicaptenzorg (vb) verschenen. Het is een prachtig boek geworden, maar oordeelt u vooral zelf: bekijk hier de pdf-versie. In honderd pagina’s passeren hoogtepunten, dieptepunten, opmerkelijkheden en bijzondere mensen uit de moderne geschiedenis van het de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking de revue. Niet alleen in woorden, maar ook in beelden, want de CANON telt zo’n honderdvijftig, vaak unieke, illustraties.


Deze bijzondere uitgave, die in een recordoplage van 33.000 exemplaren is verschenen, is mogelijk gemaakt doordat zo’n zestig instellingen bereid zijn gevonden om op voorhand een groot aantal exemplaren af te nemen om onder de medewerkers (vaak als eindejaarsattentie) te verspreiden. En omdat er zoveel instellingen intekenden waren wij vervolgens in staat om het boek tegen extreem lage kosten te produceren.

Publicatiedatum: 11-06-2014
Datum laatste wijziging :31-01-2024
Extra De volgende instellingen bestelden meer dan vijftig exemplaren: ASVZ, Baalderborg Groep, Careander, Cello, CORDAAN, De Hertekampgroep, De Sprank, De Trans, De Twentse Zorgcentra, De Waerden, Diomage, Fatimazorg, Frion, Het Lichtpunt, Het Raamwerk, MEE Rotterdam, MEE Zeeland, MEE ZH-Noord, MEE ZO Brabant, MEE Zuid Limburg, MEE-IJsseloevers, Meentgroep, Middin, Pameijer, Philadelphia, Prinsenstichting, Prisma, PSW, ’s Heeren Loo, ’s Heeren Loo Zorggroep (Marketing en Communicatie), SDW, Sisa, SOVAK, Stichting Nieuw Woelwijck, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, Ygdrasil.
 
  homepage   volgende   laatste