NIEUW
Podcast-serie Canon sociaal werk
Symposium erfgoed en sociaal werkSymposium 13 juni
Boekeditie - Canon verslavingszorg
Verschenen op 26 november 2016
 
  homepage   volgende   laatste

Paul Schnabel, ex-directeur Sociaal en Cultureel Planbureau en Eerste Kamerlid:

’Een heel leuk boek, met bijzondere en soms ook weemoedig of zelfs meewarig stemmende afbeeldingen en ook portretten van ten dele oud-collega’s, zoals Bob van Amerongen, Peter Geerlings, Dees Postma, Wim van den Brink en zo vele anderen.’

’Mooi opgebouwd met passende foto’s die het onderwerp een helder beeld geven. (...) Een aanrader voor mensen die alle verslavingsgerelateerde ontwikkelingen willen weten.’ LEF magazine, februari 2017


Op 26 november is de boekeditie van de Canon verslavingszorg verschenen. Het is een prachtig boek geworden, 96 pagina’s, met zo’n 200 illustraties. Dat vinden wij, maar oordeelt u vooral zelf.

Bekijk hier de drukproef.

Een aantal instellingen in de verslavingszorg hebben deze uitgave mogelijk gemaakt door in te tekenen voor een fiks aantal exemplaren. Zolang de voorraad strekt kunnen wij ook andere instellingen en belangstellenden boeken leveren. Bij grotere aantallen zijn kunnen we dat doen tegen aantrekkelijke kortingen.

Dit is het aanbod, indien u of uw organisatie het Canon verslavingszorg-boek wilt bestellen:

Totaal aantalPrijs per ex.*
1 ex. € 15,-
2 - 10 ex. € 10,-
11 - 25 € 7,50
26 - 50 € 5,-
51 of meer € 4,50
* Prijs exclusief portokosten en 9% btw


Bestellingen tot en met 10 exemplaren worden het snelst verwerkt als u het geld (bijvoorbeeld € 15,00 voor 1 exemplaar of € 50,- voor 10 exemplaren) direct overmaakt op IBAN NL25 TRIO 0254 4461 08, ten name van Vereniging Canon Sociaal Werk, o.v.v. Canon verslavingszorg en uw naam en adres. Het voordeel van deze rechtstreekse betaling is dat de prijs dan inclusief is. BTW en portokosten komen er dan niet bovenop.

Voor grotere bestellingen (>10) kunt u gebruik maken van dit bestelformulier. U kunt het formulier per post sturen of (en bij voorkeur) mailen naar: info@canonsociaalwerk.eu.

Canon verslavingszorg
p.a. Vereniging Canon Sociaal Werk
Feike de Boerlaan 31
1019 KS Amsterdam

Email: info@canonsociaalwerk.eu


Bijlagen
1. Bestelformulier;
2. Pdf-versie van de Canon verslavingszorg.

Publicatiedatum: 13-11-2016
Datum laatste wijziging :10-11-2019
Links
 
  homepage   volgende   laatste